У Києві встановлять 14 новорічних локацій

Читать на русском
У столиці відкриється 14 новорічних локацій для киян та гостей міста. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.
Фото з відкритих джерел. Валентин Мондриївський

У Києві запланували відкрити 14 новорічних локацій для киян та гостей міста. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Валентин Мондриївський.

Вони почнуть роботу з 16 грудня.

Свята в Україні у 2022 році: на які дати припадають вихідніСкільки буде вихідних у 2022 році, на які дні випадають державні свята та коли буде перенесення робочих днів, дивіться на інфографіці.

«Незабаром розпочнуться монтажні роботи святкових локацій – на Софійській та Контрактовій площах та біля Арки дружби народів. Тож скоро всі вулиці та площі будуть прикрашені, а в кожному районі столиці з’явиться новорічна ялинка. Цьогоріч ми поставили за мету провести незабутнє та яскраве свято, враховуючи виклики сьогодення, а також потреби всіх соціальних і вікових груп населення», – пояснила директорка департаменту культури КМДА Яна Барінова.

Нагадаємо, 29 листопада на Софійську площу в Києві привезли частину металевих конструкцій, з яких будуть монтувати штучну ялинку на місці майбутнього новорічно-різдвяного містечка. Монтаж ялинки розпочався 30 листопада і триватиме 10 днів.

Ялинку традиційно відкриють 19 грудня, у День святого Миколая.

Також ми писали, на які дати випадають державні свята та коли буде перенесення робочих днів, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: