У Сумській області через аварію на нафтопроводі витекла нафта

Читать на русском
На Сумщині стався розлив нафти внаслідок аварії на нафтопроводі. Орієнтовна площа забруднення - 210 квадратних метрів.
t.me/deionline/353

На Сумщині стався розлив нафти внаслідок аварії на нафтопроводі. Приблизна площа забруднення – 210 квадратних метрів.

Про це повідомляє Держекоінспекція у Telegram.

Як змінювалися обсяги видобутку нафти в УкраїніЯк змінювалися обсяги видобутку нафти в Україні та у який період було найбільше зниження, дивіться на інфографіці.

«Лише до Державної екологічної інспекції у Сумській області надійшло оперативне повідомлення про розгерметизацію нафтопроводу Лутище-Качанівка. Внаслідок аварії на землях біля об'єкту стався розлив нафтоводної суміші на ділянці ораного поля», - йдеться у повідомленні.

На місце аварії виїхали спеціалісти екоінспекції для з'ясування обставин події. Також вони виміряють точну площу забрудненої ділянки та відбору проб ґрунту.

Крім того, комісії «Охтирканафтогазу» та «Укрнафти» обстежать територію біля нафтопроводу для встановлення та ліквідації причин аварії.

Нагадаємо, 13 листопада на нафтопереробному заводі «Укртатнафти» у Кременчуці через розгерметизацію печі стався витік нафтопродуктів, а в самій печі виникла пожежа.

Раніше у Маріуполі сталася аварія на заводі - під час виконання робіт з ремонту обладнання стався викид гарячого пилу з агломератної машини. Отримали травми робітники.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: