У Києві чоловік відкрив стрілянину на вулиці

Читать на русском
У Києві в Подільському районі чоловік відкрив стрілянину на вулиці.  Правоохоронці, які прибули на місце події, затримали стрілка.
Фото з відкритих джерел.

У Києві в Подільському районі чоловік відкрив стрілянину на вулиці.

Інцидент стався на вулиці Кирилівській. Про подію повідомили перехожі, які зателефонували у поліцію. Правоохоронці, які прибули на місце події затримали стрілка, інформує пресслужба Національної поліції.

Поліцейські проаналізували відео з камер спостереження, які зафіксували стрілянину, щоб встановити деталі та мотиви події. Також правоохоронці допитали зловмисника.

Як з'ясувалося, чоловік дістав предмет, схожий на пістолет, і зробив кілька пострілів вгору.

Зловмисником виявився уродженець Вінницької області, 1992 року народження. Він був затриманий в порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України.

Патрульні провели тестування правопорушника на драгері, який показав результат 1,44 проміле алкоголю. Мотиви скоєного чоловік пояснити не зміг.

Правоохоронці повідомили стрілку про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Чоловікові загрожує штраф у розмірі 1-2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт до 6 місяців або до п'яти років обмеження волі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: