У Карпатах шукають підлітка, який зник під час сходження з гори

Читать на русском
Сьогодні, 5 листопада, під час сходження із гори Хом'як у Карпатах загубився 12-річний підліток – відомо, що він відстав від батьків.

Сьогодні, 5 листопада, під час сходження із гори Хом'як у Карпатах загубився 12-річний підліток – відомо, що він відстав від батьків.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Повідомлення про зникнення хлопчика надійшло о 15.30.

«Під час сходження з гори Хом'як, поблизу села Татарів Ворохтянської ТГ, відстав від батьків 12-річний хлопчик, який із родиною приїхав на відпочинок у село Микуличин із Маріуполя», - йдеться у повідомленні.

У ДСНС повідомили, що близько 10:00 сім'я вийшла на гору Хом'як «червоним маршрутом» із боку КПП урочища «Женець», поблизу села Татарів і близько 14:00 підліток побіг уперед і відбився від своїх батьків.

Для пошуків підлітка створили дві пошукові групи. Перша група рятувальників проводитиме пошуки «червоним маршрутом», а друга - у кулуарі струмка Розскільський.

«Близько 16:55 хлопчик додзвонився рятувальникам, набравши номер екстреного виклику, та повідомив, що ліворуч від нього протікає струмок, а також скинув координати. У цьому напрямі вже рухалася пошуково-рятувальна група», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Карпатах загинули двоє туристів, ще четверо отримали травми. Як повідомили рятувальники, вибух стався, коли люди розпалили багаття.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: