Швейцарія розширила санкції проти Росії за окупацію Криму

Читать на русском
Швейцарія розширила персональні санкції у зв'язку з окупацією Криму Росією. У список потрапили вісім осіб.
Фото lb.ua

Швейцарія розширила персональні санкції у зв'язку з окупацією Криму Росією. У список потрапили вісім осіб.

Про це повідомляє Державний секретаріат економіки Швейцарії.

В повідомленні зазначають, що до списку санкцій потрапили: начальник управління ФСБ Росії по Республіці Крим та місту Севастополь Леонід Михайлюк, керівник Головного слідчого управління СК Росії по Республіці Крим та місту Севастополь Володимир Терентьєв, кримські судді Віктор Можелянський, Галина Редько, Михайло Білоусов, Андрій Долгополов. Крім цього, там також опинились слідчий Магомед Магомедов та прокурор Євген Колпіков.

Їх внесли до переліку за активну підтримку «дій і здійснення політики, яка підриває та загрожує територіальній цілісності, суверенітету й незалежності України».

«Санкції передбачають обмеження на поїздки в країни ЄС, заморожування фінансових активів і заборону на надання грошових коштів або інших економічних ресурсів включених до списку санкцій осіб», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, РНБО розширила список санкцій проти осіб, які брали участь і організовували «вибори» РФ в окупованому Криму і на Донбасі. До переліку були додані більш ніж 200 осіб.

Також відомо, що віцепрезидент, керівник федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Ігнаціо Кассіс 27 жовтня відвідав Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: