У столиці пограбували одну з АЗС

Читать на русском

До поліції зателефонували співробітники автозаправної станції на проспекті Валерія Лобановського і повідомили про напад.

Колишній співробітник однієї зі столичних АЗС пограбував її за допомогою газового балончику - злочинець забрав з каси понад 85 000 гривень.

Про це інформує поліція Києва.

До поліції зателефонували співробітники автозаправної станції на проспекті Валерія Лобановського і повідомили про напад.

«Ми встановили, що зловмисник орієнтувався в закладі, про що свідчить його впевнена поведінка під час скоєння злочину. Він зайшов до АЗС через службовий вхід, сльозогінним газом забризкав працівникам в обличчя, вдарив касира і забрав з каси 85 500 гривень і втік», - розповів начальник відділу кримінальної поліції Голосіївського управління поліції Олександр Хальзев.

Під час оперативних заходів поліція з'ясувала, що до пограбування причетний колишній співробітник АЗС, якого нещодавно звільнили.

«Це раніше не судимий 45-річний уродженець іншої держави», - додали в поліції.

Зловмиснику загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося про те, що в столиці співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції затримали поліцейського. Він забрав сумку у місцевого жителя, який впав зі скутера, і поділився її вмістом з колегами.

Також нагадаємо, під Києвом озброєний чоловік пограбував продуктовий магазин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: