Латвійців зобов’язали виплатити борг Україні за польоти над Чорним морем

Читать на русском
Латвійську авіакомпанію Primera Air Nordic зобов’язали сплатити Україні борг у 150 тисяч за польоти над Чорним морем.
ua.news

Латвійську авіакомпанію Primera Air Nordic зобов’язали сплатити Україні борг у 150 тисяч за польоти над Чорним морем.

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури АРК.

«Господарський суд Київської області задовольнив позов прокуратури Автономної Республіки Крим і зобов’язав латвійську авіакомпанію Primera Air Nordic сплатити Україні борг у 150 тисяч гривень за надання аеронавігаційних послуг під час польотів над Чорним морем», – йдеться в повідомленні.

Аналізуємо виконання президентської програми: угода про «відкрите небо» з ЄСПідписати угоду про відкрите небо з ЄС обіцяв Володимир Зеленський. Це повинно відбутися вже в жовтні.

Як стало відомо, у 7 іноземних авіакомпаній виникли борги перед «Украерорухом» за надані аеронавігаційні послуги у повітряному просторі України, зокрема, над Чорним морем на загальну суму 7 млн грн.

Одна з авіакомпаній Об’єднаних Арабських Еміратів уже сплатила заборгованість на суму 3,7 мільйона гривень, ще два позови прокуратури задоволені судом на загальну суму у понад 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури України та Міністерство транспорту Республіки Мальта домовилися про взаємне зняття наявних обмежень регулярного повітряного сполучення між двома державами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: