На Львівщині зіштовхнулися автобус та два авто, є постраждалі

Читать на русском
ДТП у Львівській області за участю пасажирського автобуса і двох легкових автомобілів. В результаті чого постраждали 4 людини.
Фото з відкритих джерел.

У середу, 29 вересня, у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса і двох легкових автомобілів. В результаті чого постраждали 4 людини.

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, зіткнення відбулося між рейсовим автобусом «Львів-Липівка» і автомобілями Volkswagen Passat та ВАЗ 2109.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Через ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів автобуса та пасажир легковика.

Правоохоронці уточнюють особисті дані учасників ДТП, медики встановлюють діагнози постраждалих.

Згідно з попередньою інформацією, водій Volkswagen виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі водію автобуса та скоїв зіткнення.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, скільки грошей насправді вже витратили на безпеку учасників дорожнього руху, скільки планують витратити в майбутньому, і чи українцям дійсно безпечніше пересуватися автотранспортом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: