У США пасажирський поїзд зійшов з рейок, понад 50 людей постраждали

Читать на русском
На півночі Монтани зійшов з рейок пасажирський поїзд, який їхав з Сіетла до Чикаго. В результаті аварії є загиблі та постраждалі.
twitter.com/shawnee43458779

На півночі Монтани зійшов з рейок пасажирський поїзд, який їхав з Сіетла до Чикаго. В результаті аварії є загиблі та постраждалі.

Про це повідомляє New York Times.

Потяг Empire Builder 7/27 компанії Amtrak зійшов з рейок в районі населеного пункту Джоплін. Як повідомила диспетчер шерифа округу Ліберті Старр Тайлер у ньому на той час перебували близько 146 пасажирів і 16 членів екіпажу.

Відомо, що внаслідок аварії троє людей загинули, ще понад 50 отримали травми. Для розслідування причин аварії та всіх обставин Національна рада з безпеки на транспорті США направила групу експертів на місце подій.

Нагадаємо, у квітні цього року близько 100 осіб постраждали під час аварії поїзда у єгипетській провінції Кальюбія. Тоді з колії зійшов потяг Каїр - Мансура.

Також відомо, що у квітні на Тайвані зійшов з рейок пасажирський поїзд. Внаслідок катастрофи загинули щонайменше 36 людей. Аварія стала найбільшою залізничною катастрофою на острові за чотири десятиліття.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: