В Тунісі скасували комендантську годину, яка діяла протягом року

Читать на русском
Президент Тунісу Каїса Саїд ухвалив рішення щодо скасування комендантської години, яка була запроваджена для боротьби з поширенням коронавірусу.
Reuters

Президент Тунісу Каїса Саїд ухвалив рішення щодо скасування комендантської години, яка була запроваджена для боротьби з поширенням коронавірусу.

Також в країні розширили привілеї для повністю вакцинованих громадян, написав у Facebook президент.

Перехід України до «жовтої» зони та вирок закарпатському екссудді. Головне за деньПерехід України до «жовтої» зони та вирок закарпатському екссудді. «Топаза» звільнили від відповідальності за співучасть у викраденні людини.

Комендантська година припиняє діяти вже з цієї суботи, 25 вересня. Рішення було прийнято після консультацій з МОЗ республіки й національною комісією по боротьбі з COVID-19.

Тепер повністю вакцинованим громадянам дозволено: брати участь в публічних зборах й демонстраціях; відвідувати заходи, що проводяться в закритому приміщенні й просто неба.

Але вони зобов’язані мати при собі документ, який підтверджуватиме повністю пройдений курс вакцинації.

У країні й надалі зобов’язуватимуть носити захисні маски в громадському транспорті й публічних місцях.

Як відомо, з 23 вересня, Україна перейшла у «жовту» зону епідемічної небезпеки. Вакцинованим українцям за «жовтого» і навіть «червоного» рівня обіцяли менше обмежень і певні «бонуси».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: