У Києві відкрився ще один центр масової вакцинації в ТРЦ

Читать на русском
У Києві центр масової вакцинації проти COVID-19 працюватиме також в ТРЦ Ocean Plaza. Зробити щеплення можна вже сьогодні.
facebook.com/media

У столиці центр масової вакцинації проти COVID-19 працюватиме також в ТРЦ Ocean Plaza. Зробити щеплення можна вже сьогодні.

Про це повідомляє сторінка ТРЦ у Facebook 21 вересня.

Інтерв’ю глави МОЗ Віктора Ляшка: «Бути вакцинованим – престижно і круто»Глава МОЗ Віктор Ляшко в інтерв'ю Слово і діло розповів, за якої умови почнуть щепити від ковіду дітей, чи не зарано говорити про ревакцинацію і коли призначать нового керівника НСЗУ.

Центр буде працюватиме щодня - з 11:00 до 17:00 на нульовому поверсі біля магазину Watsons.

Записатися на вакцинацію можуть усі охочі у віці від 18 років за телефоном контакт-центру МОЗ: 0800602019 або на сайті: helsi.me.

У пункті буде жива черга. Тим, у кого немає декларації з сімейним лікарем, необхідно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код.

Отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію можна у свого сімейного лікаря після щеплення другою дозою вакцини або ж завантажити у додатку «Дія».

Нагадаємо, в Україні всього з початку кампанії вакцинації зробили 11 565 584 щеплення. Першу дозу отримали 6 366 923 особи, завершили вакцинацію - 5 198 661 людина.

Як повідомив головний санлікар, за останні три місяці майже 100% госпіталізованих з COVID не були вакциновані.

У МОЗ повідомляли, що вакциновані українці отримають привілеї у разі посилення карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: