У поліції розповіли подробиці стрілянини в столичному ресторані

Читать на русском

Правоохоронці затримали чоловіка, який відкрив стрілянину в ресторані Favor Park hotel у Голосіївському районі столиці, йому загрожує від 3 до 7 років тюремного ув'язнення.
Фото Нацполіції

Правоохоронці затримали чоловіка, який відкрив стрілянину в ресторані Favor Park hotel у Голосіївському районі столиці, йому загрожує від 3 до 7 років тюремного ув'язнення.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Фігуранта затримали в порядку ст. 208 ККУ, ним виявився уродженець Донецької області, 1986 року народження», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що біля закладу харчування між двома компаніями невідомих сталася бійка.

«Один із опонентів почав хаотичну стрілянину, після чого учасники інциденту втекли. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння він не зміг пояснити свої дії», - розповіли в поліції.

Одному з учасників бійки було надано медичну допомогу, від заяви до поліції та госпіталізації він відмовився.

За інформацією поліції, з автомобіля, на якому приїхав злочинець, слідчі вилучили дозволи на зброю, велику кількість набоїв різного калібру, предмети, схожі на автомат Калашникова і мисливські рушниці - все це було відправлено на проведення відповідних експертиз.

Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру і обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Зараз слідчі встановлюють інших учасників інциденту. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) УКУ.

Раніше повідомлялося про те, що в столиці на вулиці Маршала Конєва сталася стрілянина в ресторані Favor Park hotel. В результаті є поранений.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: