Вибух у Кривому Розі: постраждали також троє поліцейських

Читать на русском
Вибух гранати у Кривому Розі. Крім військового постраждали і троє поліцейських. Травми не тяжкі, загрози їхньому життю немає.
фото Нацполіція

Під час вибуху гранати у квартирі колишнього учасника АТО в Кривому Розі постраждав не тільки сам військовий, а й правоохоронці, які були в квартирі.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції у понеділок, 9 серпня.

Суд обрав запобіжний захід ветерану АТО, який погрожував підірвати КабмінВетерану АТО Володимиру Прохничу, який погрожував підірвати Кабмін, Печерський районний суд Києва сьогодні обрав міру запобіжного заходу.

Як уточнила прессекретар криворізького райуправління поліції Оксана Лесонен у коментарі УП, травми поліцейських - неважкі, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Зараз правоохоронці перебувають на амбулаторному лікуванні.

Під час обшуків у квартирі ексвійськового вилучили ще дві гранати. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 8 серпня у Кривому Розі колишній учасник АТО сам звернувся до поліції і повідомив, що планує підірвати гранату біля одного з будинків. Під час розмови він віддав правоохоронцям один боєприпас РГД-5, який тримав в руках. Але після цього з кишені дістав другу гранату і підірвав. Чоловікові відірвало ногу, його у важкому стані доставили до лікарні.

Поліція відкрила справу за двома статтями - за фактом незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст.263 КК) і за фактом посягання на життя співробітника правоохоронного органу (ч.1 ст. 348 КК).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: