Коронавірус косить британських військових, в Лондоні стурбовані

Читать на русском
Загальнопартійна група з коронавірусу, створена в парламенті, заявила про необхідність вжиття термінових заходів щодо захисту військових від коронавірусу
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Великій Британії ситуація із захворюваністю на коронавірус в лавах Збройних сил набула настільки широкого розмаху, що депутати британського парламенту виступили із заявою про загрозу національній безпеці.

Про це повідомляє Sky News.

Міністерство оборони країни відзвітувало, що за двотижневий період з 23 липня по 7 серпня коронавірусом захворіли 1474 військовослужбовців. Це дуже високий показник - найвищий у 2021 році. Загальна кількість військових, які захворіли на коронавірус - 11980 осіб з 280 тис.британських військових.

Як буде розвиватися пандемія COVID-19 восени: прогноз ученихОптимістичний і песимістичний прогноз учених щодо поширення COVID-19 восени в Україні, США, Індії.

Загальнопартійна група з коронавірусу, створена в парламенті, заявила про необхідність прийняття термінових заходів щодо захисту військових від коронавірусу і вакцинації солдатів, оскільки ситуація, що склалася становить загрозу національній безпеці. Уряд заявив, що 79% британських військових вакциновані, в той час, як депутати говорять про мінімум 25% британських військових, які досі не щеплені.

Нагадаємо, що за добу 5 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 1081 новий підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19. Летальних випадків - 16, госпіталізовано 516 осіб.

У Донецькій, Рівненській та Тернопільській області перевищено показник МОЗ за динамікою госпіталізації пацієнтів з коронавірусом. Однак регіони поки залишаються в «зеленій» зоні, як і вся Україна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: