Грози та шквальний вітер: в Україні оголосили штормове попередження

Читать на русском
В Україні сьогодні, 7 серпня, в половині областей значно погіршиться погода. Рятувальники там оголосили про штормове попередження.
Freepik

В Україні сьогодні, 7 серпня, в половині областей значно погіршиться погода. Рятувальники там оголосили про штормове попередження.

Про це повідомляє пресслужба Укргідрометцентру.

Зазначають, що, грози, в окремих районах град та шквали очікуються у центральних, східних та південних областях, а саме в: Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Харківській та Полтавській.

У східних областях та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Зауважимо, що на заході вдень температура повітря буде +23+25, а вночі +12+15. На півночі вдень буде +23+25, а вночі +15+17. На півдні очікується вдень +26+33, а вночі +17+20. У центрі вдень буде +23+32, а вночі +15+19. На сході вдень буде +31+34, а вночі +17+20.

У Києві мінлива хмарність та без опадів. Температура повітря вдень складе +24+26, а вночі +16+18.

Нагадаємо, станом на 7 серпня внаслідок ускладнення погодних умов, зокрема через дощ, грозу та пориви вітру, в Україні знеструмлені 339 населених пунктів. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Також у чотирьох областях внаслідок негоди було частково пошкоджено покрівлі 20 будівель, частково підтоплено 6 житлових будинків, 34 дворогосподарства та повалено 163 дерева. Жертв та постраждалих немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: