Синоптики розповіли, де спаде спека вже завтра

Читать на русском
У більшості областей України очікується зниження температури повітря з вівторка, 3 серпня.
24tv.ua

У більшості областей України очікується зниження температури повітря вже з вівторка, 3 серпня.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Пункт пропуску на кордоні з Угорщиною не працює через ураганУ пункті пропуску Лужанка - Берегшурань на українсько-угорському кордоні відсутнє електропостачання.

Так, в найближчу добу у більшості областей України температурний фон знизиться: атлантичне повітря із заходу Європи витіснить спеку на південний схід України. Там пройдуть короткочасні дощі з грозами.

У південних, східних, більшості центральних областей, вдень і в Карпатах короткочасні дощі, грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с; на решті території без опадів.

Температура вночі 12-17 градусів, вдень 23-28 градусів (у Карпатах вночі 8-13 градусів, вдень 16-21 градус); на півдні та сході країни вночі 17-22 градуси, вдень 29-34 градуси.

У середу, 4 серпня, вночі в західних областях, вдень на Правобережжі місцями короткочасні дощі, грози, вдень в окремих районах град та шквали. На решті території без опадів.

Нагадаємо, у вихідні деякі регіони накрила негода. У Львові на людей впало дерево. А в УЗ повідомили про затримку поїздів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: