В Україні відкрили реєстрацію на спеціальну сесію для вступу до магістратури

Читать на русском
В УЦОЯО повідомили про початок спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту, яка триватиме до 5 серпня.
ednc.org

З 27 липня розпочалася реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту. Вона триватиме до 5 серпня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

«З 27 липня до 5 серпня триватиме реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного із закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі», – йдеться у повідомленні.

Для бюджетників у вишах виділили майже 190 тисяч місцьКабмін у 2021 році виділив 188 938 бюджетних місць для вступу до вишів на бакалаврат, магістратуру та аспірантуру.

Зазначається, що для учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів за участь у тестуванні. Цьогорічна вартість участі у спеціально організований сесії ЄВІ становить 540 гривень.

Тестування у межах спеціально організованої сесії ЄВІ відбудеться 11 вересня.

В УЦОЯО додали, що проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.

Нагадаємо, 23 липня завершився прийом документів на бакалаврат і магістратуру.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: