У Львівській області виявили три випадки штаму «Дельта»

Читать на русском
Штам коронавірусу Дельта виявили у Львівській області. В області лікарі підтвердили три зараження.
Фото з відкритих джерел

Штам коронавірусу «Дельта» виявили у Львівській області. В області лікарі підтвердили три зараження.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

За даними регіонального департаменту охорони здоров'я, під час інкубаційного періоду двоє інфікованих перебували у Великобританії й один – у Росії. Усім їм знадобилася госпіталізація.

«У Львівській області підтвердили 3 випадки захворювання на коронавірус, викликаного штамом «Дельта» (мутація SARS Spike 478K (Delta, B.1.617.2)», – йдеться в повідомленні.

Як буде розвиватися пандемія COVID-19 восени: прогноз ученихОптимістичний і песимістичний прогноз учених щодо поширення COVID-19 восени в Україні, США, Індії.

Зазначимо, 286 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 25 липня 2021 року. До лікарень шпиталізували 422 людини. Летальних випадків 12. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Києві, Одеській, Дніпропетровській, Львівській та Запорізькій областях.

Нагадаємо, 14 липня на Закарпатті лабораторно підтвердили два випадки штаму Дельта. А 22 липня в Олександрівській лікарні Києва первинним тестуванням виявили шість випадків COVID-19 штаму Дельта.

Додамо, що до Києва завезли партію спеціальних тестів для виявлення дельта-штаму – більш агресивного і заразного різновиду коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: