Зведення ООС: три ворожих обстріли і двоє поранених

Читать на русском
На Донбасі 15 липня окупанти тричі відкривали вогонь по позиціях ООС. Двоє українських військових отримали поранення, ще один - бойову травму.
фото ООС

На Донбасі з початку доби, 15 липня, окупанти тричі відкривали вогонь по позиціях ООС. Двоє українських військових отримали поранення, ще один - бойову травму.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Так, в районі населеного пункту Причепилівка збройні формування РФ відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Новоалександрівки бойовики застосовували протитанкові ракетні комплекси. Крім того, в Луганській області зафіксовано проліт безпілотника, який перетнув лінію розмежування.

В результаті обстрілу бойовиків двоє українських військовослужбовців отримали поранення, а один - бойову травму. Зараз вони в лікарні, стан їх здоров'я - задовільний.

Нагадаємо, 14 липня в районі операції Об'єднаних сил бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню.

Сьогодні вдень стало відомо про двох поранених бійців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: