На Донбасі бойовики поранили двох військових

Читать на русском
У середу, 14 липня, збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє українських військових отримали поранення.
Штаб ООС(архів).

У середу, 14 липня, збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє українських військових отримали поранення.

Як повідомляє пресцентр штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook, один з ворожих обстрілів був зафіксований недалеко від населеного пункту Луганське. Бойовики двічі обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Поблизу селища Піски окупанти відкрили вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. У напрямку Новогригорівки російські найманці застосували артилерію калібру 122 мм та міномети 120-го калібру.

Також обстріли були зафіксовані неподалік Світлодарська. Окупаційні війська вели вогонь з мінометів 82-го калібру. Поблизу Водяного, що біля Донецька, бойовики обстріляли позиції ООС з мінометів 120-го та 82-го калібрів.

Поблизу Красногорівки бойовики застосували міномети 120-го калібру, а в районі населеного пункту Новоолександрівка окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

Неподалік Старогнатівки проросійські війська обстрілювали українські позиції по ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

«В результаті обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення. Після надання медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан одного пораненого - задовільний, іншого - важкий», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Луганській області українські військові зафіксували проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування.

На ворожі обстріли українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: