Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, є загиблі та поранені

Читать на русском
Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 6 разів за минулу добу, 4 липня. 1 боєць загинув, ще 1 отримав поранення.
Штаб ООС(архів).

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 6 разів за минулу добу, 4 липня. 1 боєць загинув, ще 1 отримав поранення.

Як повідомляє прес-служба штабу ООС, обстріли зафіксовані і сьогодні зранку.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

Поблизу Водяного на Приазов'ї бойовики двічі застосовували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. В Авдіївці ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. А в районі населеного пункту Мирне російські найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів.

Недалеко від Березового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Тарамчука стріляли зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Через обстріли один український воїн отримав поранення, несумісні з життям.

Ще один військовий отримав осколкове поранення. Йому надали першу медичну допомогу і транспортували до лікувального закладу.

Зранку , 5 липня, обстріли продовжилися. Зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Детальніше про ситуацію в ООС в червні – на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: