Через негоду в двох областях затопило будинки

Читать на русском
У Чернівецькій і Дніпропетровській областях через погіршення погодних умов сталося підтоплення дощовими потоками житлових приватних будинки і домогосподарств.
Фото - ДСНС.

У Чернівецькій і Дніпропетровській областях через погіршення погодних умов сталося підтоплення дощовими потоками житлових приватних будинки і домогосподарств.

Як повідомляє пресслужба ДСНС, через негоду сталося підтоплення дощовими потоками 80 житлових будинків в 8 населених пунктах Чернівецької області, 217 присадибних ділянок в 17 населених пунктах, частково пошкоджені дороги місцевого значення загальною протяжністю близько 30 км і дорожнє покриття 19 мостів у 29 населених пунктах (проїзд до населених пунктів забезпечено).

Роботи з відкачування води з колодязів і підвалів завершено, підрозділами ДСНС в добу відкачано 2 тис. 560 куб м води (з початку робіт - 3 тис. 720 тис. Куб м води). Від ГСЧС залучалося 74 людини і 35 одиниць техніки.

Жертв і постраждалих від негоди немає.

Разом з тим, в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах Дніпра станом на 7 годину 22 червня внаслідок ускладнення погодних умов (інтенсивні дощі тривали протягом 17-18 червня) залишаються частково підтопленими 14 приватних житлових будинків та 49 дворів (з 2 червня всього було частково підтоплено 109 приватних житлових будинків і 200 дворів).

Протягом 21 червня підрозділи ГСЧС відкачали 43 тис. 763 куб м води (з початку робіт - 648 тис. 981 куб м води). Роботи з відкачування води тривають, від ГСЧС залучено 21 чоловік і 21 одиниця техніки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: