Синоптики розповіли, куди в Україні прийде короткочасне похолодання

Читать на русском
Синоптики попереджають, що в Україні найближчими днями погода буде нестабільною із короткочасним похолоданням та дощами.
Фото з відкритих джерел

Синоптики попереджають, що в Україні найближчими днями погода буде нестабільною із короткочасним похолоданням та дощами.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У західній частині України 12 червня гримітимуть грози, денна температура до +23°. Уникне дощової погоди тільки Закарпаття. 13-14 червня стане значно холодніше, до +17° вдень.

На півдні країни 12-13 червня дуже тепло, дощитиме. В Одесі ймовірність дощу в суботу невелика. У понеділок, 14 червня, температура повітря стане нижче, дощі будуть знову.

На сході України 12-13 червня температура повітря до +24°. У понеділок, 14 червня, може бути невелике похолодання. Також до понеділка у східних областях весь час, з різною періодичністю та інтенсивністю, йтимуть дощі.

У центральній Україні 12 червня температура повітря до +24. Впродовж 13-14 червня температура повітря знизиться, особливо різко похолоднішає у Вінницькій області.

У північних областях країни в суботу денна температура повітря до +25°. У неділю та на початку тижня очікується зниження температури на кілька градусів.

Нагадаємо, в Україні через ускладнення погодних умов знеструмлені житлові будинки. Загалом, станом на 11 червня без світла 47 населених пунктів в 6 областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: