У 2021 році з підприємств стягнули понад 290 млн грн заборгованості із зарплати – Мін'юст

Читать на русском
За 2021 рік Україна змогла стягнути з підприємств і виплатити людям понад 290 млн грн заборгованої зарплати.
Фото: Itc.ua

Органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції від початку 2021 року стягнули понад 290 млн гривень заборгованої заробітної плати.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства юстиції.

«З початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 292,6 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашена 21 411 працівникам», – йдеться в повідомленні.

Заборгованість із зарплати: як змінилася ситуація в регіонах від початку рокуЗаборгованість із зарплати в Україні з початку року зросла на 7,9 відсотка – до 3,38 млрд грн. Найбільший борг із зарплати в Донецькій області.

У відомстві також зазначили, що минулого тижня змогли стягнути 18,4 млн грн заборгованості із заробітної плати на користь 1 170 працівників.

Найбільша заборгована сума була у Кіровоградській області у комунальному підприємстві «Теплоенергетик» – 7,1 млн грн на користь 790 працівників.

Ще 4 млн грн держвиконавці стягнули з ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська» та 2,2 млн грн з АТ «Українська залізниця».

Нещодавно Держстат оприлюднив статистику, де станом на 1 травня 2021 року заборгованість з виплати заробітної плати співробітникам підприємств і компаній зросла на 5,4%.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: