Україна сьогодні отримала ще одну партію вакцини Pfizer

Читать на русском
В Україну 9 червня доставили ще майже 67 тисяч доз вакцини від коронавірусу Pfizer, закупленої за бюджетні гроші.
фото Jassu Hertsmann

В Україну 9 червня доставили ще майже 67 тисяч доз вакцини від коронавірусу Pfizer, закупленої за кошти державного бюджету.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ у середу, 9 червня.

Вакцина Pfizer/BioNTech: все що відомо про препаратВсе про вакцину від коронавірусу Pfizer/BioNTech – ефективність, побічні ефекти, принцип дії.

Прибули ще 66 690 доз вакцини Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech, яку закуповують через міжнародне агентство Crown Agents.

«Вакцину з цієї партії використовують для щеплення людей з 1-3 етапів вакцинації. Щеплення будуть здійснюватися організовано, мобільними бригадами. За кожною людиною, яка отримала щеплення першою дозою Comirnaty/Pfizer, буде зарезервована друга доза з тієї ж партії», - сказано в повідомленні.

У МОЗ нагадали, що Україна вже отримала 707 850 доз Pfizer за рахунок донорів у рамках COVAX. Очікується, що ще 356 850 доз надійдуть до кінця тижня.

Крім Comirnaty/Pfizer, Україна за весь час отримала 500 000 доз вакцини AstraZeneca/Covishield, 367 200 доз вакцини AstraZeneca-SKBio, 705 600 доз вакцини AstraZeneca італійського виробництва і 1 713 316 доз вакцини CoronaVac/Sinovac.

Нагадаємо, напередодні до України привезли 117 тисяч доз вакцини Pfizer.

Сьогодні повідомлялося, що Pfizer почала випробування своєї вакцини на дітях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: