Нові правила в'їзду до Туреччини почнуть діяти з 4 червня

Читать на русском
Оновлені вимоги для в'їзду до Туреччини для всіх іноземних туристів почнуть діяти з 4 червня 2021 року.
фото з відкритих джерел

Оновлені вимоги в'їзду до Туреччини для всіх іноземних туристів почнуть діяти з 4 червня 2021 року.

Про це повідомляє Міністерство культури і інформаційної політики України.

Які країни відкриють кордони для українців у червніЯкі ще країни відкриваються або можуть відкритися для українців в червні 2021, розібралося Слово і діло.

«Тепер для перетину турецького кордону туристам необхідно пред'явити негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не більше, ніж за 72 години до перетину кордону. Або швидкого тесту на антиген, зробленого протягом останніх 48 годин», - йдеться в повідомленні.

Водночас, якщо пасажир, який прямує до Туреччини пред'явить документ, виданий офіційними органами відповідної країни, що свідчить про те, що він був щеплений принаймні за 14 днів до прибуття в Туреччину або що він вилікувалися від хвороби за останні 6 місяців, пред'явлення ПЛР-тесту і дотримання карантину не потрібно.

«Це означає, що скасування необхідності ПЛР-тесту, яке було впроваджене з 15 травня 2021 року для осіб, які прибувають до Туреччини наземним, повітряним або морським шляхом з Гонконгу, Китаю, Тайваню, В'єтнаму, Австралії, Нової Зеландії, Сінгапуру, Таїланду, Південної Кореї, Японії, Великої Британії, Латвії, Люксембургу, України та Естонії, тимчасово призупиняється і буде діяти до 3 червня включно», - уточнили в Мінкультури.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Туреччина з 1 червня оновила правила в'їзду для українців. Потрібно надати один з чотирьох документів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: