Синоптики розповіли про погоду до кінця квітня

Читать на русском
В Україні прохолодна погода протримається до четверга, а після прийде потепління. Місцями наприкінці тижня можливі грози.
фото з відкритих джерел

В Україні в останні дні місяця прийде потепління. Прохолодна погода протримається до четверга, після температура повітря почне підвищуватися.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики попередили про триденні заморозкиВ Україні найближчими днями буде холодно, майже по всій країні очікуються заморозки. А в Карпатах випаде сніг, що сприятиме високій лавинній небезпеці.

За прогнозом синоптиків, у ніч на середу в більшості областей ще збережуться заморозки в повітрі 0-3 градуса, в південно-східній частині вночі буде 1-6 градусів тепла.

У четвер, 28 квітня, вдень очікується 9-14 градусів тепла, на Закарпатті та півдні до 17 градусів. Без опадів, лише на південному сході вночі невеликий дощ, місцями з мокрим снігом.

29 квітня в південній частині, вдень і в західних областях, 30 квітня на заході і півночі країни короткочасні дощі, на решті території без опадів. Температура вночі 1-8 градусів тепла, а вдень очікується 17-20 градусів.

29 квітня на поверхні ґрунту також можливі заморозки 0-4 градуси. Однак вдень потеплішає до 15-22 градусів.

Нагадаємо, раніше киян попереджали про заморозки.

Також повідомлялося, що на Великдень українці отримають чотири вихідні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: