Кіпр у травні зніме всі обмеження для вакцинованих туристів

Читать на русском
Кіпр з 10 травня буде без обмежень приймати туристів, повністю вакцинованих проти COVID-19.
cyprus-mail.com/

Кіпр з 10 травня буде приймати туристів, повністю вакцинованих проти COVID-19. Для них не буде ніяких обмежень при в'їзді.

Про це заявив міністр туризму Кіпру Саввас Пердіос у понеділок, 26 квітня, передає cyprus-mail.com.

Чорногорія скасувала обмеження для туристів з УкраїниЧорногорія скасовує всі обмеження на відвідування країни для громадян із чотирьох країн, серед яких й Україна.

«Ми повідомимо нашим партнерам за кордоном, що з 10 травня повністю вакциновані люди з 65 недавно відкритих нами країн зможуть прибути на Кіпр без тестів (на Covid) і без карантину, навіть якщо вони будуть мати тісні контакти з людьми з підтвердженими випадками», - сказав міністр.

Зняття обмежень на острові стосується вакцинованих громадян з держав-членів ЄС, Європейського економічного простору, включаючи Норвегію та Ісландію, а також Швейцарію, Вірменію, Бахрейн, Білорусь, Канаду, Єгипет, Грузію, Ізраїль, Йорданію, Кувейт, Ліван, Катар, Росію , Саудівську Аравію, Сербію, Україну, ОАЕ, Велику Британію і США.

Пердіос додав, що чартерні рейси будуть дозволені, як тільки епідеміологічна ситуація в країні покращиться. Про більш чітку картини можна буде судити ближче до кінця травня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Болгарія відкриває кордони для іноземних туристів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: