У ЗСУ за добу на коронавірус захворіло ще 22 людини

Читать на русском
У Збройних Силах України за минулу добу на COVID-19 захворіло 22 людини. З них до закладів охорони здоров’я шпиталізували 6 людей.
Фото - УНІАН.

У Збройних Силах України за минулу добу на COVID-19 захворіло 22 людини. З них до закладів охорони здоров’я шпиталізували 6 людей.

Як повідомили у Командуванні Медичних сил ЗСУ, станом на 25 квітня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1815 осіб.

Військовий резерв: кого зможуть призвати без мобілізації і як змінилося покарання для «ухильників»Призов резервістів без мобілізації в особливий період тепер можуть оголошувати в Україні. Також новий закон посилив покарання за ухилення від призову.

Загалом за час пандемії одужало 22 486 осіб, летальних випадків 77. На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебуває 388 осіб.

Як відомо, з початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 43 859 осіб отримали 1 дозу вакцини. З них 3137 військові медики.

Нагадаємо, в Україні за добу зафіксували 7 930 нових випадків захворювання на COVID-19, одужали - 6 574 осіб, померли понад 200 пацієнтів.

Як відомо в Україні 23 квітня набув чинності закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих питань виконання військового обов'язку і ведення військового обліку». «Слово і діло» розібралося, кого і за яких умов зможуть призвати, а також якою буде відповідальність для «ухильників».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: