Україна отримала потужний сигнал солідарності від міжнародних партнерів - МЗС

Читать на русском
У МЗС заявляють, що Україна отримала потужний сигнал солідарності від міжнародних партнерів на тлі ескалації Росією ситуації в сфері безпеки.

У МЗС заявляють, що Україна отримала потужний сигнал солідарності від міжнародних партнерів на тлі ескалації Росією ситуації в сфері безпеки.

Про це повідомив прес-секретар МЗС Олег Ніколенко.

«Україна отримала потужний сигнал солідарності від міжнародних партнерів. Все більше країн рішуче заявляють про підтримку територіальної цілісності і суверенітету України на тлі ескалації Росією ситуації з безпеки».

Ніколенко повідомив, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба за 11 днів провів 16 телефонних розмов з главами зовнішньополітичних відомств Великобританії, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Канади, Латвії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Словаччини, США, Франції Швеції, високим представником ЄС та Генеральним секретарем ОБСЄ.

Про свою солідарність з Україною твердо заявили керівники МЗС Болгарії, Литви, Польщі та МЗС Чехії.

Генеральний секретар НАТО під час телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським підкреслив, що Альянс залишається відданим партнерству з Україною і підтримує нашу країну. Про підтримку України заявив в суботу під час зустрічі із Зеленським і президент Туреччини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: