Зведення ООС: бойовики 6 разів стріляли з мінометів та гранатометів

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників. З початку цієї доби зафіксували 7 порушень режиму припинення вогню.
Armyinform

Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників. З початку цієї доби зафіксували 7 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

З початку доби, 10 квітня було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, бойовики 6 обстріляли позиції українських захисників, та зафіксували 1 проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики обстріляли бійців ООС неподалік населеного пункту Пищевик із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів. Вогонь лунав також у передмісті селищ Піски та Широкине.

А неподалік селища Майорське, бойовики обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових та підствольних гранатометів. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

В районі населених пунктів Троїцьке, Новгородське та Новолуганське було зафіксовано проліт ворожого БПЛА Орлан-10 з перетином лінії розмежування.

«БПЛА противника був вчасно подавлений засобами РЕБ. Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі у суботу, 10 квітня, в результаті обстрілу з боку бойовиків один український військовий отримав поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: