Рівень госпіталізацій хворих на COVID не перевищений лише у трьох областях

Читать на русском
Показник рівня госпіталізацій хворих на коронавірус не перевищений лише у трьох областях України: Кіровоградській, Луганській і Херсонській.
Reuters

Показник рівня госпіталізацій хворих на коронавірус не перевищений лише у трьох областях України: Кіровоградській, Луганській і Херсонській.

Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я України.

Зазначають, що рівень госпіталізацій у 60 на 100 тисяч населення не перевищений у Кіровоградській, Луганській і Херсонській областях. Натомість цей показний найбільше перевищений у Хмельницькій, Житомирській областях. А також у Києві, на Вінниччині та Миколаївщині.

Карантин в Україні: які обмеження і як довго будуть діяти в облцентрахЯкі карантинні обмеження і на який термін запровадили в обласних центрах України, розібралося Слово і діло.

До «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення коронавірусу станом на 3 квітня належить тільки Херсонська область. Тоді як у «червоній» зоні перебувають Київ і 10 регіонів.

Нагадаємо, за минулу добу, 2 квітня, в Україні зафіксували найбільшу кількість нових випадків COVID з початку пандемії - 20 341. Померли майже 400 пацієнтів.

Додамо, що в Україні з початку кампанії вакцинації (з 24 лютого) щеплення проти коронавірусної хвороби отримали вже 286 647 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: