На Волині можливе затоплення доріг – ДСНС

Читать на русском
У Волинській області очікується підвищення рівнів води в річці Стир, що може спровокувати затоплення доріг і будівель.
фото з відкритих джерел

У Волинській області очікується підвищення рівнів води в річці Стир, що може спровокувати затоплення доріг і господарських будівель.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Синоптики розповіли, якою буде погода у квітніУ квітні 2021 року середня місячна температура повітря в Україні очікується в межах 8-11 градусів тепла.

«За даними Укргідрометцентру, 27-29 березня при подальшому підвищенні рівня води в річці Стир можливе досягнення позначки затоплення комунальної дороги і господарських споруд, двір в Маневицькому районі Волинської області», - йдеться у повідомленні.

Як уточнили рятувальники, рівень небезпеки у Волинській області на найближчі дні позначений як «жовтий».

У той же час, як повідомили в Укргідрометцентрі, 28 березня у зв'язку зі снігопадами і хуртовинами, у високогір'ї Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, на території України в суботу, 27 березня, очікується тепла і сонячна погода. Температура повітря підніметься до +15. Найтепліше буде на заході України. У північній і центральній частині вдень очікується 11-13 градусів тепла, вночі від 0 до -2. На півдні і сході вдень буде +10.. +12 градусів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: