Висадка і посадка пасажирів поїздів буде обмежена тільки у 4 областях «червоної» зони

Читать на русском
Укрзалізниця не обмежуватиме висадку і посадку пасажирів у Києві, Київській, Сумській та Одеській областях.
фото УНІАН

«Укрзалізниця» не обмежуватиме висадку і посадку пасажирів поїздів у Києві та Київській області, а також в Сумській та Одеській областях, незважаючи на їх перебування у «червоній» зоні карантину.

Про це повідомила пресслужба УЗ у вівторок, 23 березня.

Кабмін зобов'язав мешканців «червоної» зони носити маски на вулицях та в паркахУ вівторок, 23 березня, Кабмін посилив правила перебування громадян на територіях загального користування в регіонах «червоної» зони. Тепер українці зобов'язані тут носити маски.

Як пояснили у відомстві, поїзди будуть продовжувати висаджувати пасажирів у Києві, а також Київській, Сумській та Одеській областях, оскільки місцеві комісії з питань ТЕБ ​​та НС не встановили відповідні обмеження.

Це означає, що список областей, в яких діють обмеження для пасажирів, залишається тим самим: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська та Закарпатська.

«Продаж білетів у цих напрямках, а також посадка-висадка будуть дозволені, щойно епідеміологічна ситуація дозволить МОЗ виключити регіони з переліку «червоних зон». Наразі Укрзалізниця разом із місцевими ОДА, МІУ та МОЗ готує подання на призначення спеціальних рейсів до вказаних регіонів», - розповіли в УЗ.

Нагадаємо, сьогодні в Україні знову розширили «червону» зону карантину. Тепер в ній Київ, а також Київська, Львівська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська, Сумська та Чернівецька області.

Раніше Кабмін передав повноваження місцевій владі самостійно визначати обмеження щодо роботи громадського транспорту у «червоних» зонах регіону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: