«Укрзалізниця» призначить понад 30 потягів на літній період

Читать на русском
«Укрзалізниця» має намір призначити не менш ніж 30 поїздів на найбільш популярних напрямках на літній сезон. Зараз тривають активні підготовчі роботи.

«Укрзалізниця» має намір призначити не менш ніж 30 поїздів на найбільш популярних напрямках на літній сезон. Зараз тривають активні підготовчі роботи.

Про це заявив в.о. члена правління, директор філії Пасажирська компанія АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

«З огляду на реалії сьогоднішнього дня, ми очікуємо збільшення кількості внутрішніх туристів і активно готуємося. Звичайно, карантин вносить свої корективи, але ми навчилися оперативно на них реагувати та запевняємо, що суворе дотримання карантинних заходів робить поїзди більш безпечним транспортом для пасажирів», - розповів Перцовський.

Він додав, що вже стартувала активна робота з підготовки рухомого складу та інфраструктури.

Що стосується напрямків, то в «Укрзалізниці» планують зробити зручні маршрути, щоб пасажири із різних регіонів країни змогли дістатися до курортних місць без пересадок.

Наприклад, в Азовському напрямку курсуватиме нічний поїзд Київ-Бердянськ, зі Львова можна буде дістатися до Новоолексіївки та Бердянську, з Лисичанську, Харкова - до Одеси.

Також в компанії обіцяють створення зручних маршрутів між великими містами, зокрема, запустити поїзди прямого сполучення Харків-Дніпро, Кривий Ріг-Одеса.

Сьогодні уряд достроково припинив повноваження голови правління «Укрзалізниці» Володимира Жмака. Обов'язки голови поклали на Івана Юрика.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: