Чиновника Держаудитслужби затримали після отримання хабаря

Читать на русском

Співробітники Офісу генерального прокурора затримали після отримання хабаря в розмірі п'яти тисяч доларів заступника директора одного з департаментів Державної аудиторської служби України.

Співробітники Офісу генерального прокурора затримали після отримання хабаря в розмірі 5 тисяч доларів заступника директора одного з департаментів Державної аудиторської служби України.

Про це повідомляє пресслужба відомства в понеділок, 15 березня.

«За даними слідства, службовець вимагав від представника підприємства 5 тис. доларів США неправомірної вигоди. За ці кошти він обіцяв сприяння в складанні висновку щодо порушення законодавства про державні закупівлі, допущені замовником, що дозволило б підприємству повторно брати участь у тендері, в якому воно програло», - йдеться в повідомленні.

Вимагач був затриманий після того, як отримав всю суму. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються інші особи, причетні до скоєння кримінального злочину.

Раніше співробітники СБУ викрили на хабарництві заступника директора одного з інститутів Національної академії наук (НАН).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: