Сім банків приєднались до програми «Доступна іпотека 7%» – Марченко

Читать на русском
За словами міністра, розроблений Мінфіном порядок здешевлення вартості іпотечних кредитів впроваджує доступне кредитування для українців.

26 лютого сім провідних банків України, серед яких Укргазбанк, OTP Bank, Україна, Ощадбанк, Глобус Банк, ПриватБанк, МЕГАБАНК, KredoBank, підписали договір про участь в державній програмі «Доступна іпотека 7%».

Про це повідомив у Facebook міністр фінансів Сергій Марченко.

За словами міністра, розроблений Мінфіном порядок здешевлення вартості іпотечних кредитів впроваджує доступне кредитування для українців.

Програма «5-7-9%»: скільки кредитів видали за останній рікЗа програмою Доступні кредити 5-7-9 відсотків банки видали 8 тисяч 430 позик на суму 19,7 млрд.

«Важливий крок та результат ефективної роботи багатьох державних і фінансових установ у відповідь на ініціативу президента Володимир Зеленський. Програма надає можливість людям з відносно невисоким рівнем доходу отримувати житло в кредит з частковою компенсацією відсотків державою», - повідомив Марченко.

Раніше в Мінфіні відзначили, що більшість кредитів в рамках державної урядової програми «Доступні кредити 5-7-9%» отримали українські аграрії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: