Киянин отримав черепно-мозкову травму через падіння бурульки

Читать на русском
У центрі Києва чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму через падіння бурульки. Його відвезли до лікарні.
фото з відкритих джерел

У Шевченківському районі Києва на чоловіка впала з даху бурулька, і він отримав серйозну травму. На місце довелося викликати швидку допомогу.

Про це повідомляє пресслужба КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» у четвер, 25 лютого в Facebook.

Синоптики дали прогноз погоди на останній тиждень лютогоНа території України в останній тиждень лютого очікується з нічними морозами до -19. Разом із тим денна температура місцями підвищиться до +14.

Інцидент стався у середу, 24 лютого.

«У Шевченківському районі 47-річна жінка випала з 2-го поверху. Госпіталізована з травматичним шоком, закритою черепно-мозковою травмою, переломом правого стегна. Швидку викликала поліція. Обставини невідомі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві за два дні через обвалення з дахів снігу і брил льоду травмувалися дві жінки.

Один з інцидентів також стався на вулиці Прорізній. Другий - в Голосіївському районі столиці, постраждалою виявилася 58-річна жінка. Її госпіталізували з забоєм поперекового відділу хребта та забиттям правого плеча.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: