В СБУ пояснили санкції проти «Спортмастера»

Читать на русском
Компанія працювала на території окупованого Росією Криму, а всі звернення з протестами до державних органів Сінгапуру не подіяли
Спортмастерpravda.if.ua

Санкції щодо сінгапурської компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd (компанія-засновник і власник відповідної мережі «Спортмастер») запроваджені на підставі того, що компанія здійснює торговельну діяльність в окупованому Росією Криму.

Про це йдеться в коментарі пресслужби Служби безпеки України, пише «Економічна правда».

Санкційна війна: які обмеження запроваджували одна проти одної Україна та РФПід санкції України потрапили 377 фізичних та 239 юридичних осіб. Росія запровадила санкції проти 849 фізосіб України та 84 підприємств.

«Впровадженню санкцій передував лист СБУ на адресу МЗС України, спрямований ще влітку минулого року, про протиправність такої діяльності на тимчасово окупованих територіях. Своєю чергою МЗС України неодноразово зверталося з відповідними нотами в держоргани Сінгапуру, які залишилися без розгляду і належного реагування», - відзначили в СБУ.

Нагадаємо, 20 лютого, Україна запровадила санкції проти російської мережі магазинів спортивних товарів «Спортмастер». Відповідний указ опублікували на сайті президента.

Компанія у відповідь заявила, що магазини «Спортмастер» продовжують роботу в Україні, а включення до списку санкцій назвала неаргументованим і безпідставним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: