У Туреччині назвали кількість постраждалих внаслідок урагану

Читать на русском
У турецькій провінції Ізмір через потужні пориви вітру та смерчу 16 осіб отримали поранення. Також зруйновані й інші об'єкти в місті.
ілюстративне фото AFP

У турецькій провінції Ізмір через потужні пориви вітру та смерчу 16 людей травмовані. Ураган також спричинив значні руйнування.

Про це повідомив губернатор провінції Явуз Селім Кешгер у Twitter.

Туреччина хоче відкрити туристичний сезон у квітніТуристичний сезон у Туреччині в 2021 році планують почати в квітні. Спочатку - на Середземному, а потім на Егейському узбережжі.

«В результаті сильних опадів і смерчу в районі Чешме-Алачаті завдано збитків, 16 осіб отримали поранення, всі вони під наглядом медиків. Пошкоджено десять автомобілів, в порту затонули 4 човни, один сильно пошкоджений», - написав він.

У повідомленні також сказано, що сильний вітер в Ізмірі зірвав дахи з будинків. А в порту буревій перекинув контейнери і крани. Тут працюють рятувальники і місцева влада.

«Увечері шторм пошкодив багато будинків і будівлі підприємств Айвалику. Ми на місцях, з керівниками та персоналом, намагаємося реагувати і швидко втрутитися скрізь, де потрібно», - написав у Twitter мер Месут Ергін.

Нагадаємо, в турецькому Ізмірі на початку лютого виникли найбільші за 26 років повені. Повідомлялося про жертви.

У січні в Греції через повінь затопило міста Яніна і Арта.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: