Стрілянина у лікарні в США: стали відомі нові подробиці

Читать на русском
Стрілянина у США - один з постраждалих помер. Ще три людини знаходяться в критичному стані, четвертого потерпілого виписали з лікарні.
Фото - EPA/ETIENNE LAURENT

Один з постраждалих при стрільбі в клініці Баффало в Міннесоті помер. Ще три людини знаходяться в критичному стані, четвертого потерпілого виписали з лікарні.

Як повідомляє CNN, у поліції заявили, що ще рано говорити, чи підозрюваний планував напасти на конкретного лікаря. В той самий час на нападника раніше надходили скарги в правоохоронні органи.

Згідно з протоколами судових засідань, йому було заборонено вступати в контакт з людиною, чиє ім'я збігається з ім'ям одного зі співробітників клініки.

Після стрілянини також надходили повідомлення про вибух біля лікарні. Крім того, при обшукові у мотелі, де мешкав затриманий, фахівці знайшли «підозрілі пристрої».

Нагадаємо, невідомий відкрив вогонь у лікарні. Підозрюваним у стрілянині є 67-річний житель Баффало. Він був поміщений під варту. За попередніми даними слідства, причиною стало незадоволення наданою йому медичною допомогою.

Раніше стало відомо, що у байкерському клубі в американському штаті Міссісіпі сталася стрілянина, було поранено 11 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: