У столиці двоє будівельників опинилися під завалами

Читать на русском
У Києві в Святошинському районі рятувальники дістали з-під завалів двох чоловіків, яких привалило конструкціями на будівництві.
kyiv.dsns.gov.ua

У Києві на території будівництва в Святошинському районі рятувальники дістали з-під завалів двох чоловіків, яких привалило конструкціями.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в суботу, 23 січня.

У Києві в багатоповерхівці стався вибухУ середу, 20 січня, в Києві у багатоповерховому житловому будинку у Дніпровському районі стався вибух.

«22 січня о 23:49 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в Києві від громадян надійшло повідомлення про те, що на території будівництва на вул. Садовій, в Святошинському районі столиці, сталося руйнування будівельних конструкцій, під завалами в будівельному вагончику перебували люди», - йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на території будівництва в 3-поверховому будинку впали будівельні конструкції.

У вагончику перебували двоє чоловіків 1991 і 1996 року народження. Самостійно вибратися вони не могли, оскільки були заблоковані будівельними матеріалами та блоками.

Рятувальникам довелося спецінструментами вирізати отвір у вагончику. Постраждалих передали на огляд медикам. Серйозних травм у них не виявили.

Нагадаємо, раніше в Києві в результаті обвалення ґрунту загинув монтажник.

Також повідомлялося, що в столиці в переході під Майданом Незалежності обвалилася стеля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: