У США розбився військовий гелікоптер, є загиблі

Читать на русском
Ввечері 20 січня в окрузі Монро в американському штаті Нью-Йорк зазнав аварії військовий гелікоптер, внаслідок чого загинуло 3 військовослужбовці.
Фото: Twitter / @AdamChodak

Ввечері 20 січня в окрузі Монро в американському штаті Нью-Йорк зазнав аварії військовий гелікоптер, внаслідок чого загинуло 3 військовослужбовці.

Про це повідомляє NEWS10.

Катастрофи військової авіації: скільки літаків та вертольотів розбилось в світі з початку 2020 рокуАвіатрощі, у тому числі, під час навчальних польотів, сталися в Пакистані, США, РФ, окупованому Криму, Казахстані, Індії та Україні.

Зазначається, що перед катастрофою медичний евакуаційний гелікоптер UH-60 виконував плановий тренувальний політ.

«Гелікоптер для медичної евакуації Національної гвардії Нью-Йорка UH-60, який базується на базі підтримки армійської авіації в міжнародному аеропорту Рочестера, розбився сьогодні ввечері в місті Мендон, штат Нью-Йорк, під час виконання звичайної навчальної місії. Він був приписаний до роти С 1-го батальйону 171-го авіаційного батальйону загального забезпечення», - повідомили у штабі Національної гвардії США в штаті Нью-Йорк.

Там також додали, що правоохоронці розпочали розслідування інциденту.

Нагадаємо, 16 січня у Київській області в районі Борисполя вертоліт зазнав аварії та впав на землю. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Також ми писали, що на півночі Пакистану впав військовий гелікоптер, внаслідок чого загинуло, щонайменше, четверо людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: