Рятувальники розповіли, скільки українців звернулися до пунктів обігріву за добу

Читать на русском
В Україні за добу на тлі сильних морів до пунктів обігріву звернулися близько 1400 осіб. Всього розгорнуто 4979 таких пунктів.
dsns.gov.ua

В Україні за минулу добу на тлі сильних морозів до пунктів обігріву звернулися близько 1400 осіб, всього розгорнуто 4979 таких пунктів.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Синоптики дали прогноз погоди на ВодохрещеНа Водохреще у вівторок, 19 січня, в Україні очікується морозна погода, а на Заході країни прогнозується сніг.

Так, станом на 19 січня місцеві органи влади у взаємодії з ДСНС розгорнули 4 тис. 979 пунктів обігріву. З них місцеве самоврядування - 4 тис. 933 стаціонарних пункти, а ДСНС - 46 мобільних пунктів обігріву на базі наметів і транспортних засобів.

«Загалом, протягом доби 18 січня до пунктів обігріву звернулося 1 тис. 355 осіб, з них 405 - до пунктів ДСНС», - повідомили рятувальники.

У той же час в ДСНС заявили про готовність розгорнути додаткові пункти обігріву, якщо з таким зверненням виступить місцева влада.

Нагадаємо, в Україні з минулих вихідних тримаються 20-градусні морози. Очікується, що температура підвищиться ближче до кінця цього тижня.

У Києві вже працюють понад 30 пунктів обігріву.

Також повідомлялося, що на Водохреще на водоймах чергуватимуть майже 2 тисячі рятувальників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: