Землетрус в Індонезії: загинуло вже понад 40 осіб

Читать на русском
Внаслідок потужного землетрусу, який стався у ніч на 15 січня на індонезійському острові Сулавесі, загинуло вже щонайменше 42 особи, і ще кілька сотень – отримали поранення.
Фото: AFP

Внаслідок потужного землетрусу, який стався у ніч на 15 січня на індонезійському острові Сулавесі, загинуло вже щонайменше 42 особи, і ще кілька сотень – отримали поранення.

Про це з посиланням на дані місцевої влади повідомляє Reuters.

Зазначається, що інформація про кількість загиблих і постраждалих оновлюється, оскільки рятувальники шукають та витягують людей з-під завалів.

Підземні поштовхи в Індонезії пошкодили понад 300 будинків і два готелі, а також зруйнували місцеву лікарню та урядову будівлю.

Землетрус також призвів до трьох зсувів, відключення електрики та пошкодження мостів, що з'єднують регіональні центри.

Близько 15 тисяч людей покинули свої будинки. Влада працює над тим, щоб забезпечити їх наметами, їжею і медикаментами. Розподіл допомоги може ускладнити пандемія COVID-19.

Нагадаємо, у ніч на 15 січня на індонезійському острові Сулавесі стався сильний землетрус магнітудою 6,2 бала. Спочатку повідомлялося про сім жертв землетрусу і більше ніж 600 поранених.

Також ми писали, що у Хорватії сталася серія потужних землетрусів. Підземні поштовхи тривали декілька днів. Щонайменше семеро людей загинули, ще понад 20 постраждали. Найбільше постраждала центральна частина країни, руйнувань і пошкоджень зазнали понад 13 тисяч об'єктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: