У Хмельницькій області двоє чоловіків провалилися під кригу

Читать на русском
У Хмельницькій області в Красилові у ніч на суботу, 16 січня, під лід ставка провалилися двоє чоловіків, один з них загинув.

У Хмельницькій області в Красилові у ніч на суботу, 16 січня, під кригу ставка провалилося двоє чоловіків, один з них загинув.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС області.

«15 січня о 22:33 до рятувальників міста Красилів на Хмельниччині надійшло повідомлення від громадян про те, що на місцевому ставку в райцентрі під лід провалилося двоє людей і вони негайно потребують допомоги», - йдеться в повідомленні.

До місця події направили черговий караул рятувальників, а також бригаду медиків і поліцію. Прибувши на місце рятувальники ДСНС негайно розпочали оперативні дії, щоб якомога швидше дістати з крижаної води постраждалих.

Один з чоловіків був за 10 метрів від берега, інший в 15 метрах. За допомогою надувного човна і рятувальної мотузки рятувальники витягли на берег двох громадян 1988 і 1995 років народження.

Першого доставили до Красилівської ЦРЛ. Другого, 25-річного хлопця, медики та рятувальники намагалися повернути до життя, проводячи реанімаційні заходи. На жаль, чоловік загинув.

Нагадаємо, в суботу, 16 січня, на дорогах України очікується ожеледиця. Водіїв попросили бути уважними та обережними, дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та уникати небезпечних маневрів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: