Британія встановлює нові антирекорди по коронавірусу

Читать на русском
Впродовж минулої доби британські медики зафіксували в країні 1 325 смертей від коронавірусу – це найбільша кількість за увесь час пандемії.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулої доби британські медики зафіксували в країні 1 325 смертей від коронавірусу – це найбільша кількість за увесь час пандемії.

Про це повідомляє Sky News.

Також за останні 24 години було виявлено 68 053 нових випадки захворювання на коронавірус, що також є антирекордом із початку пандемії.

За словами представника Національної служби здоров'я Британії, кількість загиблих та заражених продовжуватиме зростати, поки не буде призупинено поширення хвороби.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що мер Лондона Садок Хан оголосив в місті надзвичайну ситуацію. Таке рішення було схвалено у зв'язку з загрозою переповнення лікарень через коронавірус.

Також ми писали, що з 5 січня на всій території Сполученого Королівства почав діяти третій локдаун із початку пандемії. До середини лютого будуть закриті більшість шкіл, людям буде дозволено залишати домівки лише у виняткових випадках - під час походу до магазину, аптеки, лікарні або для поїздки на роботу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: