Коронавірус у світі: вакцинацію розпочали вже більше 30 країн

Читать на русском
Вже більше 30 країн світу розпочали масову вакцинацію населення від коронавірусу. Нині свої щеплення отримують переважно особи, що входять до групи ризику.
Фото з відкритих джерел

Вже більше 30 країн світу розпочали масову вакцинацію населення від коронавірусу. Нині свої щеплення отримують переважно особи, що входять до групи ризику.

Відповідне повідомлення оприлюднене на сайті Всесвітньої організації охорони здоров'я.

У ньому зазначається, що минулого тижня ВООЗ опублікувала свій перший список використання вакцини від COVID-19 в надзвичайних ситуаціях - вакцини Pfizer і BioNTech.

«Через рік після того, як ВООЗ оприлюднила свій перший звіт про спалахи коронавірусу, більше 30 країн почали вакцинацію своїх груп високого ризику різними вакцинами проти COVID-19», - зазначають у ВООЗ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ізраїль знаходиться на першому місці у світі за кількістю вакцинованих громадян на 100 осіб населення. Станом на 4 січня свою дозу вакцини там отримали вже 14 зі ста осіб. Далі йде Бахрейн - 3,57 зі ста, Великобританія - 1,39, США - 1,28, Данія - 0,88; Росія - 0,55; Німеччина - 0,32; Канада і Китай - 0,31 зі 100. Показник у світі зараз становить 0,17.

Також ми писали, що у Франції мають намір пришвидшити вакцинацію населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: