В Україні хочуть оновити Цивільний кодекс

Читать на русском
Цивільний кодекс України планують оновити. У Верховній раді підготують відповідний законопроєкт.
Global Images Ukraine

Цивільний кодекс України планують оновити. Незабаром в парламенті почнеться робота з підготовки відповідного законопроєкту.

Про це заявив перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук, передає Telegram-канал ВР в середу, 6 січня.

Законотворча робота: до чиїх поправок більше прислухається РадаУ Слузі народу найбільше поправок подавав Мар'ян Заблоцький, в Батьківщині – Юлія Тимошенко, в Європейській солідарності – Ніна Южаніна.

«Прийнятий ще в далекому 2003 року Цивільний кодекс України не відповідає сучасним тенденціям. Тому ми почали роботу з рекодифікації цивільного законодавства», - зазначив Стефанчук.

Перший заступник голови ВР додав, що фахівців запрошують до обговорення проєкту концепції оновлення Цивільного кодексу України.

«Документ підготовлений провідними вченими-цивілистами і вже незабаром стане предметом обговорення Робочої групи Верховної ради з підготовки законопроєкту щодо оновлення цивільного законодавства України», - йдеться в повідомленні.

Концепція оновленого Цивільного кодексу займає 128 сторінок.

Нагадай, в зв'язку з жорстким карантином у січні Рада змінила графік роботи. Очікується, що на пленарне засідання нардепи зберуться в останній тиждень січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: