Поліція відкрила справу за фактом загибелі сина Корбана

Читать на русском

Поліція відкрила справу за фактом загибелі двох підлітків в аварії під Дніпром, одним з яких виявився син бізнесмена Геннадія Корбана - Лев.
фото з відкритих джерел

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом загибелі сина політика і бізнесмена Геннадія Корбана Льва Корбана.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

«Призначено експертизи для встановлення всіх обставин трагедії», - уточнив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Відзначимо, в поліції не називають імен загиблих, але їх інформація збігається з повідомленнями ЗМІ про загибель 16-річного сина Геннадія Корбана Льва і його однокласниці. При цьому правоохоронці зазначили, що знайшли загиблих підлітків в річці Мокра Сура (Дніпропетровської області).

Нагадаємо, раніше соцмережі та місцеві ЗМІ повідомили, що Лев Корбан з однокласницею Юлією Васик поїхали кататися на баггі і пропали. Їхні тіла знайшли в машині, яка перекинулася в річку Мокра Сура. Підлітки були пристебнуті, але не змогли вибратися і потонули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: